Coolifting behandeling

Nieuwe cryotechnologie – 10 jaar jonger in 5 minuten

De Coolifting behandeling wordt uitgevoerd met het Coolifting pistool.

Dit is een revolutionair gepatenteerd anti- aging toestel om veilig en doeltreffend een shockbehandeling uit te voeren op het gelaat.

Eerst wordt de huid gereinigd, getonifieerd en worden eventueel de wenkbrauwen bijgewerkt.

Daarna schiet het Coolifting pistool  onder hoge druk een krachtige koude CO² straal van een zeer lage temperatuur (-20°C) op de weefsels van het gelaat en hals.

Die straal wordt gecombineerd met een hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Dit zorgt  voor een diepe hydratatie, de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd en de gezichtsweefsels krijgen extra zuurstof.

De behandeling geeft onmiddellijk een liftend effect: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen.

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

Zichtbare resultaten na slechts 1 sessie. Een behandeling duurt ongeveer 20 tot 30′.

Prijs van de Coolifting behandeling:

€ 75,00 per behandeling
€ 600,00 voor een kuur van 8 behandelingen, verspreid over 4 – 8 weken.

Je kan kiezen voor 1 behandeling per week gedurende 8 weken of 2 behandelingen per week gedurende 4 weken.

Daarna is een onderhoudsbehandeling aangeraden om de 4 tot 6 weken.

Bij het afsluiten van een kuur krijg je gratis bij de eerste en laatste behandeling een  Essential verzorging aangepast aan uw huidconditie op dat moment t.w.v. €95 = €190 gratis bij een kuur.

Deze omvat o.a. een grondige dieptereiniging, verwijderen van eventuele onzuiverheden, bijwerken van de wenkbrauwen, extra aandacht voor 1 specifieke zone, bv. ogen, wangen, hals, lipcontour, pigmentvlek …, aanbrengen van vitamine serum en antioxidanten dat d.m.v. ionisatie en alginaatmasker voor 400% betere opname van de actieve werkstoffen zorgt.

Hierna volgt dan de Coolifting behandeling.

Extra beauty-tip

Heb je een last minute feestje, weinig tijd en  heeft je huid een opkikkertje nodig dan is een éénmalige behandeling ideaal.

Deze kan nog aangevuld worden met een dieptereiniging (€85) en/of een zachte exfoliatie met verwijderen van onzuiverheden (€95)

© Copyright Sandra Kirsch - 2016