DEFINITIEVE ONTHARING MET DE LIGHTSHEER DESIRE LASER

Definitieve laserontharing biedt een oplossing en is de beste en meest pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen.

Heeft u al alles geprobeerd om een gladde, zachte huid te bekomen?

Scheren, epileren, waxen,…

Dan weet u dat  deze behandelingen echter huidirritatie met ingegroeide haartjes en andere ongemakken veroorzaken. Ingegroeide haartjes kunnen een enorme kwelling zijn, zowel voor vrouwen als voor mannen. Dit komt omdat traditionele ontharing het haar inclusief de haarwortel uitrukt.

Lightsheer Desire is veruit het meest efficiënte toestel op de Belgische markt. Het behoort tot de nr. 1 in permanente ontharing!

  • Verhoogde efficiëntie
  • Meer veiligheid
  • Verminderde pijn

Tijdens de laserbehandeling wordt er een puls met warmte door de haarwortel getransporteerd waardoor deze permanent wordt vernietigd.

Dankzij de speciale koeltip wordt de omliggende huid en de onderliggende bloedvaatjes beschermd tegen de hitte van de laser. De specialisten van het Laserkabinet hebben inmiddels jarenlange ervaring en gebruiken de allernieuwste toestellen om permanente ontharing ook bij u te verwezenlijken. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van onder andere de zone die onder handen genomen wordt en het type van uw huid. Dit wordt met u besproken tijdens een eerste (test)behandeling of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Belangrijk om te weten vooraf!

Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden geëpileerd of uitgetrokken. De haren mogen wel geschoren worden tijdens gans de behandelingen.
Vlak voor en tijdens de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook direct in de buitenzon liggen is niet toegelaten voor de te behandelen zones.

Belangrijk om te weten acheraf!

Wij raden aan om na de behandeling de huid te kalmeren met Flamazine zalf
Liefst minimaal 4 weken voor de behandeling niet meer te waxen, epileren of harsen.

Wat als uw haren niet donker van kleur zijn?

Heeft u grijze, witte of rode haren en wilt u ook graag permanent ontharing?

Elektrolyse biedt de oplossing! In tegenstelling tot LightSheer lasertoestel maken we hierbij gebruik van elektrische epilatie. Een gewoon lasertoestel maakt immers gebruik van melanine, oftewel het pigment in het haar, om de haarwortel te vernietigen. Bij rood, grijs en wit haar is er heel weinig pigment aanwezig waardoor deze behandeling niet aanslaat. Bij elektrische epilatie wordt er gebruik gemaakt van gelijkstroom. Door de elektrische impuls ontstaat er een bijtende reactie in het haarzakje, waarna deze vernietigd wordt.

Maak een afspraak voor een gratis intake en wij geven meer info over welke behandeling voor jou van toepassing is.

Sinus Pilonidalis is in de volksmond ook wel bekend als haarnestcyste.

Meestal is een haarnestcyste gelegen in de balspleet. De cyste is een holte onder de huid die een verbinding heeft door de huid heen naar buiten. Meestal is het te zien als een klein gaatje of een kleine intrekking in de huid. Daardoor wordt het door sommige ook beschouwd als een abces of fistel in de bilnaad. Zoals de naam doet vermoeden, kunnen er in de haarnestcyste haren zitten maar dit is niet noodzakelijk. Door de haarnestcyste kan er gemakkelijk een ontsteking ontstaan. Daarnaast zijn pijn en afscheiding van vocht en/of bloed ook veel voorkomende problemen

Behandeling

Indien er een relatie is met overbeharing in de bilspleet dan kan het helpen om het gebied te ontharen. Het beste is dit te doen met een laserbehandeling. Tijdens de laserbehandeling wordt er een puls met warmte door de haarwortel getransporteerd waardoor deze permanent wordt vernietigd. Dankzij de speciale koeltip wordt de omliggende huid en de onderliggende bloedvaatjes beschermd tegen de hitte van de laser. De specialisten van het Laserkabinet hebben inmiddels jarenlange ervaring en gebruiken de allernieuwste toestellen.

Prijs per behandeling voor vrouwen

Prijs per behandeling voor mannen

Bikini
Oksels
Onderbenen
Volledige benen
Borsten
Bovenlip
Kin
Kin & bovenlip
Tussen wenkbrauw
Buik

€ 140,00
€ 120,00
€ 240,00
€ 380,00
€ 60,00
€ 70,00
€ 80,00
€ 140,00
€ 50,00
€ 125,00

Schouders
Oksels
Volledige rug
Baard
Buik
Borstkas
Borst & buik
Nek
Hals
Tussen wenkbrauw

€ 200,00
€ 120,00
€ 300,00
€ 140,00
€ 200,00
€ 200,00
€ 300,00
€ 70,00
€ 70,00
€ 50,00

© Copyright Sandra Kirsch - 2016