Merken

De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen.

Als professional in huidverbetering heb ik alle kennis in huis om u te begeleiden in uw parcours naar een mooie, gezonde huid. Ik kan u helpen met 3 belangrijke stappen die belangrijk zijn om het beste voor uw huid te bekomen:

De huid voeden van binnenuit met de huidsupplementen van ADVANCED nutrition programme

Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is belangrijk voor een gezonde huid. Om de gezondheid van je huid te ondersteunen vormen de juiste vitaminen en voedingsstoffen de basis van het Advanced nutrition programma.

De produkten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en resultaten van je Environ-huidverzorging aanzienlijk versterken.

De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen.

Lees meer

De huid versterken van buitenuit met de producten van Environ
Vitamine A is belangrijk voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines en anti-oxidanten vormen zij de basis van de verzorgingsproducten van Environ. Voor kinderen,vrouwen en mannen is vitamine A onmisbaar voor een gezonde huid en dit op elke leeftijd. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren (vervuiling, stralingen, roken enz.) en heb je er vaak een tekort aan;

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hoge dosissen vtamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond sterk en soepel.

Vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden.

Lees meer

De huid afwerken met de 100% minerale make-up van Jane Iredale
Make-up is een belangrijk onderdeel voor een natuurlijk stralend voorkomen. De essentie van Jane Iredale zit in de bijzondere samenstelling van de producten: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen. Zo blijf jij alle dagen stralen. Jane Iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen… makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne structuur.

Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit.

Lees meer

© Copyright Sandra Kirsch - 2016